Metallivaraosien tilaus –Salon Westemiltä vankkaa laatua

Vaikka yrityksemme pystyy valmistamaan ja usein tuottaa erilaisia mittatilaustyönä tehtyjä koneita erityisesti yritysasiakkaidemme tarpeisiin, ovat alihankintatyönä valmistetut valmisosat silti toimintamme ytimessä. Konepajamme tuottaa erilaisia koneisiin tarkoitettuja valmisosia sarjatuotantona, erityisesti metallivaraosakäyttöön tarkoitettuja osia. Yhdistettynä varastotoimintaamme voimme tarjota usein kysyttyjä varaosia lyhyellä varoitusajalla ilman ongelmia.

Teemme alihankintana myös yksilöllisempiä tilaustöitä pienistä koneisiin tarkoitetuista varaosista suuriin ainutlaatuisiin komponentteihin ja koneisiin. Alihankkijana olemme toimineet jo vuosikymmenien ajan konepajateollisuudessa. Näin olemme luoneet vahvan asiakas- ja yhteistyöverkoston Salon alueen lisäksi myös koko Suomeen. Yrityksemme voi olla pieni, mutta kokemuksemme ja taitomme ovat kuin vuori, johon sinun on helppo luottaa!

Valmisosa-alihankinnasta pienet ja suuret osat

Tehtaamme pystyy tuottamaan niin koneita kuin valmisosia muutamien gramman kokoisista pikkupalikoista useita tonneja painaviin Cargotechille suunnattuihin kuormakauhoihin ja muihin teollisuuden tarpeisiin meneviin järkäleisiin. Pajamme pystyy tuottamaan massiivisiakin konepajatuotteita. Monipuolinen ja korkealaatuinen työlaitteistomme ja asiantunteva henkilöstömme kykenee itse asiassa tuottamaan konepajatuotteita lähes kaikkiin tarpeisiin.

Pääasiassa tuotteidemme maksimipaino on alle 500 kiloa, poikkeuksena raskaat mittatilauskoneet. Sarjatuotannossa tuotettujen osien painot ovat normaalisti muutaman kilon luokkaa, ja kevyimmillään niistä valmistetaan jopa vain muutaman gramman painoisia tuotteita.

Ennen tilauksen viimeistelyä on hyvä selvittää, pystymmekö tuottamaan tarvitsemiasi tuotteita sarjatuotantona. Pystymme valmistamaan lähes kaikki konepajatyötä tarvitsevat pikkuosat tehtaallamme, pienen pienistä erikoisuuksista sarjatuotettuihin varaosiin.

Alihankintatyönä meiltä on siis mahdollista tilata jos jonkinnäköisiä ja -kokoisia konepajatuotteita niin teollisuuden ja yritysten tarpeisiin, kuin pieniin yksityishenkilön pyyntöihin. Vuosikymmenien kokemuksen myötä kädentaitomme ovat kehittyneet huippuunsa, mikä takaa puhtaan lopputuloksen tilauksellesi. Olemme aina valmiina vastaamaan pyyntöösi ja tuottamaan sinulle Suomen parasta ja siisteintä konepajatyötä sopuhintaan.