Westem Oy:ltä metallityöt mittatilauksena Salossa

Westem tuottaa asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityjä metallityötuotteita, jotka on suunniteltu ja tuotettu tarkasti asiakkaamme tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Kaikki Salon Vaskiolla sijaitsevan konepajamme tuotteet ja etenkin valmisosat valmistetaan päämiehen antamien ohjeiden ja kuvitusten pohjalta, jotta tuotteesta saadaan ensimmäisellä kerralla sinun haluamasi näköinen. Mitä tarkemmat ohjeet pystyt antamaan, sen paremmin voimme vastata tarpeisiisi!

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja tuotteidemme laadun parantamiseksi, työn tehostamiseksi ja asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi. Emme lepää laakereillamme niin kauan kuin työtämme on mahdollista kehittää tai uudistaa.

Yhteistyökumppaniemme kautta pääsemme käsiksi muihin erikoistuneisiin konepajatuotteisiin yksittäistuotteista sarjatuotettuihin tuotteisiin. Pystymme näin vastaamaan monipuolisiinkin haasteisiin ja vaativiin tarpeisiin. Sinun ei näin ollen tarvitse hakea suurella vaivalla erikoistunutta konepajaa, kun voit tilata meidän kauttamme tarvitsemasi osat ja olla varma, että saat juuri tarvitsemasi tuotteen.

Sinulle räätälöidyt konepaja- ja muut metallituotteet

Tuotevalikoimamme on laaja eikä rajoitu ainoastaan konepajan pientuotteisiin. Normaalit levytyöt ja muut metallityöt teetetään korkealaatuisilla konepajalaitteillamme samoin kuin monet tuottamamme valmisosat. Tilauskonepajamme pystyy tuottamaan niin pieniä kuin suuriakin valmisosia. Valmisosista kerromme lisää Valmisosa-alihankinta -sivulla.

Pajamme tuottaa valmisosien lisäksi mittatilaustyönä tehtyjä koneita, jotka voivat olla useita tonneja painavia laitteita. Voimme myös muokata jo valmiita metallituotteita tarpeidesi mukaisesti.

Jos olemassa oleva tuote ei vastaa tarpeitasi, on se mahdollista muokata tehtaamme laitteilla haluamasi näköiseksi. Yksilöllinen palvelu ja yksilöllinen tuote sinun tarpeitasi varten. Yrityksemme toimii myös huolto- ja varaosien varastona – voimme näin ollen tuottaa yksilöllisesti valmistettuja varaosia nopeasti ja vaivattomasti, jos sopiva osa sattuu löytymään varastostamme.

Teemme myös pinnoitustöitä sitä tarvitseville asiakkaille. Pinnoitukset tehdään pääasiassa jauhemaalauksena, kuumasinkityksenä sekä kelta- ja sinipassivointina. Suuremmissa metalliosissa vaihtoehtoina ovat myös hiekkapuhallus ja märkämaalaus.